Selecteer een pagina

MIND heeft dit jaar een themapagina over de huisartsenzorg toegevoegd aan de website: www.wijzijnmind.nl/naar-de-huisarts. Daar vind je oa. nuttige informatie over het gebruik van psychofarmaca die de huisarts voorschrijft dan wel begeleidt. MIND wil graag weten welke informatie we nog meer kunnen toevoegen, zodat we een nog bredere groep mensen kunnen informeren hoe zij samen met hun behandelend arts kunnen zorgen voor een verantwoord gebruik van psychofarmaca. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen zoals polyfarmacie, langetermijneffecten van medicatie of verslaving en medicijngebruik. De rol van de apotheker is hierbij ook van belang.

Graag nodigen wij jou uit om over dit thema mee te denken tijdens een focusgroep op maandag 3 december 2018 bij MIND in Amersfoort, van 11:00 tot 12:30 uur. Heb je kennis en/of ervaring met psychofarmaca dan ben je van harte welkom. Er is voor deze bijeenkomst vacatiegeld en reiskosten mogelijk.

Je kunt je opgeven bij ondergetekende door een mail te sturen naar christien.vanderhoeven@wijzijnmind.nl . Mocht je nog vragen hebben, dan kun je uiteraard contact opnemen.

Hartelijke groet,
Christien.