Selecteer een pagina

Tijdens het Najaarssymposium Bipolaire Stoornissen op 21 november 2017 heeft Petra d’Huy de Willem Nolen Prijs voor Bipolaire Stoornissen ontvangen: een prijs voor baanbrekend onderzoek of buitengewone initiatieven op het gebied van de zorg voor patiënten met een bipolaire stoornis en hun naasten. Petra is voor de VMDB Regionaal Contactpersoon in Zeeland en ambassadrice van Mind. In het werken aan haar persoonlijk en maatschappelijk herstel heeft zij op haar veertigste de schaamte opzij gezet en de moed gevonden om openheid te geven over haar kwetsbaarheid. Dat heeft zij gedaan door haar talenten als communicatiedeskundige in te zetten. En dat blijkt uit haar website Petra etcetera. Als aanvulling op deze website is zij een besloten Facebook-pagina begonnen waar leden elkaar vragen kunnen stellen en elkaar steun en tips geven. Een pagina met meer dan 500 leden. Voor velen is dit lotgenotencontact zeer van belang.